Talia lou Lalelei ile Vegan Lipstick: E sili atu nai lo na'o se Pop lanu

I totonu o le lalolagi faʻasolosolo o le matagofie, o loʻo faʻateleina e tagata faʻatau faʻatau oloa e fetaui ma o latou tulaga taua. O le Veganism, na fa'atapula'aina lava i filifiliga o mea'ai, ua fa'asolo atu i le malo o mea teuteu, ma fa'atupuina ai se vaitau fou o le lalelei e le gata i le saua-sa'oloto ma le si'osi'omaga. Faatasi ai ma le faitau afe o vegan lalelei oloa, vegan lipstick tu i fafo o se faailoga olaola o le lalelei amio. Se'i o tatou su'esu'e i le lalolagi o lipstick vegan ma su'esu'e pe aisea e sili atu ai nai lo na o se pop lanu; o se faʻamatalaga, o se filifiliga, ma se faʻamanatuga o le matagofie faanatura.

Le Uiga Amiotonu o Vegan Lipsticks

Lipsticks Vegan, e le pei o latou tagata e le o ni vegan, e gaosia e aunoa ma ni mea e maua mai manu. O lona uiga e leai se beeswax, carmine (se pigment e maua mai iniseti), poʻo soʻo se isi mea faʻaopoopo e maua mai i manu. E ala i le filifilia o le lipstick vegan, o loʻo e tu faʻasaga i manu faʻaleagaina, lagolago faʻailoga e faʻamuamua le soifua manuia o mea ola uma. E le na o le teuteu; o se filifiliga magafagafa e ootia i le agaga agaalofa i totonu ia te oe.

Agalelei i Ou Laugutu, Agalelei i le paneta

O lipsticks Vegan e le gata o le amio faʻapitoa ae faʻapitoa foi i le siosiomaga. Ole tele ole lipstick vegan e taula'i ile afifiina gafataulimaina, fa'aogaina mea toe fa'aaogaina e fa'aitiitia ai latou tulagavae kaponi. E ala i lou filifili mo laugutu vegan, o lo'o e saofagā i se paneta lanu meamata, tasi le paipa fa'alelei i le taimi. E uiga i le faia o se eseesega, e le gata i lou lalelei masani ae i le lalolagi.

Lanu e pei o le Vibrant e pei o au Fa'atauga

E feteenai ma manatu sese, lipsticks vegan e le faʻafefeteina i le lelei poʻo le eseese. Mai i'a lanu mumu e o'o atu i nudes maaleale, o le paleti o vegan lipstick shades e eseese e pei o tagata ta'ito'atasi e ofuina. Fa'afetai i le alualu i luma i tekinolosi teuteu, vegan lipsticks e ofoina atu le tele o le pigmentation, lamolemole le fa'aogaina, ma le umi o la'ei. O lea la, pe o e alu i se fono a le komiti po'o se po i fafo ma uo, o lau lipstick vegan o le a tumau le olaola, e atagia ai lou mautinoa i totonu ma lou sitaili.

Fa'amalosia Oe, Fa'amalosia Isi

O le lagolagoina o ituaiga lipstick vegan o lona uiga o le lagolagoina o se gaioiga. E fa'atatau i le fa'amalosia o aga fa'atatau ile fale lalelei, ma una'ia isi kamupani e mulimulita'i. O lau filifiliga e tautala tele; o se leo e tetee atu i suʻega manu ma se valaau mo le lalelei tumau, leai se saua mo tagata uma. E ala i le ofuina o laugutu vegan, e le na o lou taliaina o lou lalelei; o lo'o e fa'amalosia le anoanoa'i o isi e faia le mea lava e tasi.

I le faaiuga, vegan lipstick e sili atu nai lo se mea teuteu. O se molimau i ou tulaga taua, o se faʻaaliga o le amio faʻapitoa, ma se faʻamanatuga o le lalolagi masani. O lea la, o le isi taimi e te pikiina ai lena paolo olaola o vegan lipstick, manatua, e te le na o le faaopoopoina o lanu i ou laugutu; o lo'o e valiina le lalolagi i le agalelei, tasi le ataata i le taimi.

Talia lou lalelei. Uu lipstick vegan.

I luga o le api talaaga

Le Fouvalega Green

Le Fouvalega Green: Fa'ailoaina le Origins ma le Aafiaga o Veganuary A'o tatou fa'afeiloa'i le tausaga fou, e to'atele tagata i le kelope o lo'o aga'i atu i se faigamalaga suiga ua ta'ua o le Veganuary. Lenei...

Talia se amataga fou ma le Veganuary

Talia se Amataga Fou ma Veganuary: Laasaga Faigofie i se Olaga Fa'avae La'au O le amataga o le tausaga fou e masani ona aumaia ai se lagona o le faafouga ma le avanoa mo suiga lelei....

Fa'atau a matou aoina e sili ona fiafia i ai

Faalautele lau lisi imeli

Auai i la matou nusipepa.