Talia se Amataga Fou ma Veganuary: Laasaga Faigofie i se Olaga Fa'avae La'au

O le amataga o se tausaga fou e masani ona aumaia ai se lagona o le faafouina ma le avanoa mo suiga lelei. O le a se auala sili atu e amata ai le tausaga nai lo le taliaina o le Veganuary? O lenei gaioiga faʻavaomalo e faʻamalosia tagata taʻitoʻatasi e suʻesuʻe le aoga o se olaga faʻavae laau i le masina atoa o Ianuari. Afai e foliga faigata le manatu o le vegan atoatoa, aua le fefe! Amata fa'agesegese e ala i le tu'ufa'atasia o mea e fa'atatau i la'au i totonu o au mea'ai e mafai ona avea ma se malaga fa'afiafiaina ma faigofie ona maua aga'i atu i se olaga soifua maloloina, sili atu ona gafataulimaina.

Fufulu ou tamatamaivae i totonu:

O se tasi o mea sili e uiga i le Veganuary e le o se tautinoga atoa pe leai. E mafai ona e fa'amalieina i se olaga fa'avae i la'au e ala i le fa'aofi malie atu o le tele o filifiliga vegan i au mea'ai. Amata i le fesuia'i tasi pe lua 'aiga i le aso ma isi mea'ai e fa'atatau i la'au. Fa'ata'ita'i se supa lentil fa'amalieina, se falai fuala'au malosi, po'o se ipu saito felanulanua'i. O lenei faiga faifai malie e mafai ai ona fetuutuuna'i lou tofo ma le faiga o mea'ai, ma fa'afaigofie ai le suiga.

Su'esu'e Su'ega Fa'avae La'au:

O le fa'atupula'ia o isi mea fa'atatau i la'au ua atili fa'afiafiaina ai le suiga i se olaga vegan nai lo se isi lava taimi. Su'esu'e le lalolagi 'ese'ese o mea'ai fa'avae mo aano o manufasi, susu, ma fuamoa. Mai mea'ai suamalie veggie burgers ma sosisi fa'atatau i la'au i le susu almond ma le niu yogurt, o lo'o i ai le tele o filifiliga e fetaui ma le gutu uma. O le fa'ata'ita'iina o nei mea e fa'aopoopoina ai se lagona o le fa'ata'ita'i i lau malaga tau kuka.

Maua le Creative i le umukuka:

O le Veganuary o le taimi sili lea e faʻaalia ai lau kuka i totonu ma faʻatupu le fatufatuaʻi i le umukuka. Su'esu'e fua fou, fa'ata'ita'i i la'au ma mea manogi 'ese'ese, ma su'esu'e le anoanoa'i o fuala'au 'aina, fualaau faisua, fatu, ma lekimu o lo'o maua. O le initaneti o se 'oa o fua vegan, mai mea'ai faigofie ma vave i mea'ai suamalie. O le amataina o se mea fou i le umukuka e mafai ona avea ma se mea malie ma tauia.

A'oa'o Oe Lava:

O le malamalama i faʻamanuiaga o se olaga faʻavae laau e mafai ona avea ma faʻaosofia. Su'esu'e aafiaga lelei i lou soifua maloloina, siosiomaga, ma le manuia o manu. O le a'oa'oina e uiga i le aoga o mea'ai e fa'atatau i la'au ma pe fa'afefea ona saofagā i se taumafa paleni lelei e mafai ona fa'amalosia ai oe e fai filifiliga atamai. O le poto o se meafaigaluega malosi i le faia o suiga gafataulimaina o le olaga.

Fesootai ma le Vegan Community:

O le auai i le Veganuary movement o lona uiga o le avea ma se vaega o le lalolagi lautele ua tuuto atu i le faia o se aafiaga lelei. O fa'asalalauga fa'aagafesootai, feiloa'iga vegan i le lotoifale, ma fa'asalalauga i luga ole laiga e maua ai avanoa e fa'afeso'ota'i ai tagata e tutusa o latou mafaufau. Fa'asoa fa'amatalaga, fua, ma fautuaga e mafai ona fa'afiafia atili ai lau malaga Veganuary ma maua ai se faiga lagolago mo lau suiga.


O le amataina o le luʻitau Veganuary o se auala manaia e amata ai le tausaga i se faʻamatalaga lelei. E ala i le faia o ni laʻasaga laiti, faʻatonutonu ma faʻapipiʻi isi mea faʻavae i totonu o au meaʻai, e mafai ona e mauaina le faigofie ma le fiafia o le taliaina o se olaga faʻavae laau. Pe fa'aosofia oe e le soifua maloloina, popolega i le si'osi'omaga, po'o se alofa mo manu, Veganuary e ofoina atu se fa'avae lagolago ma fa'atasi mo so'o se tasi e fia faia se suiga lelei. O lea, ia amata le malaga, ma tofo i mea suamalie e mafai ona ofoina mai e se malaga faʻavae laau!

I luga o le api talaaga

Le Fouvalega Green

Le Fouvalega Green: Fa'ailoaina le Origins ma le Aafiaga o Veganuary A'o tatou fa'afeiloa'i le tausaga fou, e to'atele tagata i le kelope o lo'o aga'i atu i se faigamalaga suiga ua ta'ua o le Veganuary. Lenei...

Talia se amataga fou ma le Veganuary

Talia se Amataga Fou ma Veganuary: Laasaga Faigofie i se Olaga Fa'avae La'au O le amataga o le tausaga fou e masani ona aumaia ai se lagona o le faafouga ma le avanoa mo suiga lelei....

Fa'atau a matou aoina e sili ona fiafia i ai

Faalautele lau lisi imeli

Auai i la matou nusipepa.