Fa'afouina le Tausiga mo Tagata ma le paneta

 

I se vaitau o loʻo lamatia ai le soifua maloloina o lo tatou paneta ma lo tatou soifua manuia, o le galulue faʻatasi fou e tuʻufaʻatasia ai le faʻamoemoe ma le tuʻinanau o loʻo umia le ki i se lumanaʻi manuia. Lalolagi Faʻapalepale, o se fautua paionia mo le ola gafataulimaina, ua soofaatasi malosi ma Bam & Boo, o se kamupani fa'atosina e tu'ufa'atasia i le ola fa'atasi o le tausiga o le tagata lava ia ma le tausiga o le si'osi'omaga. Faʻatasi, o loʻo latou fausia se ala agai i se lalolagi e sili atu le faʻamaoni e ala i le faʻatalanoaina o luʻitau taua e tolu: mea faʻaleagaina i mea teuteu, faʻaleagaina palasitika ma tulagavae, ma le manaʻomia mo ni suiga lelei ile Matagofie Mama. A o latou amata atu i lenei malaga suia, Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo o lo'o toe fa'amalamalamaina avanoa e tausia ai - mo oe, e pele ia te oe, ma lo tatou paneta pele.

Ose Fesootaiga o le Tausiga ma le Faamoemoega

Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo's galulue fa'atasi o se fa'ata'ita'iga moni lea o fa'amoemoega fa'afouga. E maua'a i se tautinoga fefa'asoaa'i mo se lumana'i gafataulimaina, o le fa'apa'aga e fa'amoemoe e luʻi tulaga masani ma fa'alauiloa se tulaga fou o le tausiga e sili atu nai lo le tu'inanau o le tagata lava ia. Faatasi ai ma Tolerant Planet's  Malamalama loloto i le ola fa'alesiosiomaga ma le tuuto le maluelue a Bam & Boo i le Mama Mama, o lenei so'otaga ua fa'amoemoe e fa'atupu ai ni suiga lelei.

Manuia le Lalelei Mama

O se tasi o faʻafitauli sili ona faigata i le tausiga o le tagata lava ia o le faʻaaogaina tele o mea leaga i mea teuteu. Bam & Boo ua leva ona iloa le faanatinati o lenei atugaluga ma ua maeʻa ona faʻavasegaina le tele o le tausiga o le tino ma mea faʻalelei e faʻalelei i lou paʻu e pei o le siosiomaga. E ala i le fa'aumatiaina o vaila'au o'ona ma talia isi fa'anatura, Bam & Boo fa'amautinoaina o oloa uma e fa'afaileleina lou soifua manuia e aunoa ma le fa'aleagaina o le soifua maloloina ole paneta.

 

Sa'ili'ili ile Faiga Fa'apalapala

O le filogia o palasitika o se faʻalavelave faʻavaomalo e manaʻomia ai se gaioiga vave.Lalolagi Faʻapalepalet ma Bam & Boo o lo'o tu'ufa'atasia e fa'asagatau i lenei fa'amata'u e ala i le tu'uina atu o isi auala e fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o palasitika. Mai fofo fou o afifiina i mea e mafai ona pala, o latou oloa e manumalo i le faʻaitiitia o otaota palasitika, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo le faʻaaogaina ma le gaosiga.

Fa'amalosia i A'oga

O a'oa'oga o le fatu lea o Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo's galulue faatasi. E ala i le fa'alauteleina o le fa'alauiloa e uiga i a'afiaga leaga o mea fa'aleagaina ma le fa'aleagaina o palasitisi, ua latou fa'amalosia ai tagata fa'atau e fai filifiliga fa'apitoa. E ala i faʻasalalauga faʻamatalaga, aʻoaʻoga, ma punaoa, o loʻo taumafai le faiga faapaaga e fausia se faʻalapotopotoga o tagata faʻatau faʻatau e malamalama i le malosi o loʻo latou umia i le fausiaina o se lalolagi e sili atu ona gafataulimaina.

Ose Auala Autasi i le Tausiga

Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo malamalama o le tausiga e fa'alautele atu i tua atu o oloa fa'aletino. O la latou galulue faʻatasi e sili atu i fegalegaleaiga fefaʻatauaʻiga, faʻaleleia se lagona o le vaʻavaʻai i le va o tagata ma le paneta. E ala i le faʻamalosia o le mafaufau, tausiga o le tagata lava ia, ma le ola gafataulimaina, latou te faʻamalosia tagata taʻitoʻatasi e talia se faʻataʻitaʻiga atoa i le soifua manuia e aofia uma ai le soifua maloloina o le tagata lava ia ma le malosi o le siosiomaga.

 

Auai i le Fouvalega

Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo's galulue fa'atasi o se vala'au e fa'atino, vala'aulia tagata ta'ito'atasi ma nu'u e auai i le suiga o le tausiga. E ala i le lagolagoina o lenei faigapa'aga, e le na'o le fa'atauina o oloa - o lo'o e teu fa'afaigaluega i se va'aiga mo se lalolagi felagolagoma'i o lo'o ola fa'atasi le tausiga o le tagata ma le soifua maloloina o le paneta i le lotogatasi atoatoa.

As Lalolagi Faʻapalepale ma Bam & Boo i lenei malaga mataʻina, latou te talotalo mai e toe mafaufau i la tatou faiā ma le lalolagi o loo siomia ai i tatou. O le faiga faapaaga e tu o se faailo o le faamoemoe, e faamanatu mai ai ia i tatou e ala i le tausia o i tatou lava, e pele ia i tatou, ma lo tatou paneta, ua ia i tatou le malosi e fausia ai se lumanai e susulu ma tumau e pei o a tatou miti. O le mea lea, ia tatou tutu faatasi i lalo o le fuʻa o le tausiga ma agaʻi atu i lenei malaga faʻafouina mo se taeao susulu.

 

I luga o le api talaaga

Le Fouvalega Green

Le Fouvalega Green: Fa'ailoaina le Origins ma le Aafiaga o Veganuary A'o tatou fa'afeiloa'i le tausaga fou, e to'atele tagata i le kelope o lo'o aga'i atu i se faigamalaga suiga ua ta'ua o le Veganuary. Lenei...

Talia se amataga fou ma le Veganuary

Talia se Amataga Fou ma Veganuary: Laasaga Faigofie i se Olaga Fa'avae La'au O le amataga o le tausaga fou e masani ona aumaia ai se lagona o le faafouga ma le avanoa mo suiga lelei....

Fa'atau a matou aoina e sili ona fiafia i ai

Faalautele lau lisi imeli

Auai i la matou nusipepa.